יום ראשון, 5 באפריל 2015

מסעדת פרסקו ברחובות

בסיומו של יום טיול באזור ירושלים, חזרנו לרחובות ובאנו לאכול בפרסקו.
מאז שנתי מבשל בפרסקו, אני שמחה בכל הזדמנות להגיע ולאכול מהאוכל הטעים שהוא מבשל.

לשולחן הגיעו מבחר סלטים 


ואז התחילו להגיע המנות
היינו שלושה. האחד ביקש פילה וקיבל מנה יפה של פילה שהוא אהב, עם צלחת גדולה של צ'יפס.

אנחנו ששתיים חלקנו טעימות של מנות ראשונות:מנת מח, עם חומוס וקצת פלפל, מנה נפלאה נפלאה שהזכירה לי את ארוחות החג של סבתא שלי. שהיתה מכינה מח בחג


מנה של דג ולידה שתי כפיות עם חזרת טעימה


מנה של שרימפס, והפעם תמונה עם המלצר הנחמד שהיה לנו היום (כל המלצרים עד היום היו נחמדים ואדיבים מאד מאד)


המנה של השרימפס עם הכרובית היתה המנה המפתיעה של הארוחה בשל התוספת של וניל לרוטב. 

השילב של המלון במנה של הברזואלה היה מיוחד ועשה אותה שונה ומעניינת

המנה החמישית של בשר טלה עם תמרים


את המנה השישית כבר לא יכלנו לאכול וביקשנו שיארזו לנו לקחת הביתה
ולקינוח קרם ברולה טעים, לא מתוק מדי והיה סיום נפלא לארוחה.


לא רשמתי את תאורי המנות ובוודאי לא דיקתי, אבל הטעמים הם משהו שהוא הרבה מעבר לתאור של המנה. הכל היה טעים מאד, ובמיוחד מנת המח שאני אוכלת כבר פעם שלישית, ומנת השרימפס בוניל שטעמתי לראשונה
כמה טוב שיש לנו את נתי ברחובות, שמחה ומודה על כך בכל פעם
ושתמשיך ליצור מנות נפלאות, טעימות ויפות


מנת 


ים.

3 תגובות:

  1. נראה מרשים.מועדים לשמחה

    השבמחק
  2. ארוחה שלא שוחכים עם טעם של עודדדדד

    השבמחק
  3. נראה נפלא!
    והתמונות שלך כרגיל מצולמות לעילא!

    ושוב, חג שמח ענת :-)

    השבמחק