יום שבת, 20 בפברואר 2016

סדנא דרוזית במטבח של מאיר השמן

 כשערן נחשון מגיע למטבח של מאיר השמן אני יודעת שיהיה שמח, טעים ומענין.

הפעם
השף ערן נחשון, השף של מלון קרלטון תל אביב הביא את
השף פח'ארלדין ממסעדת פח'ארלדין שבדליית אל כרמל, ויחד הם הכינו מנות דרוזיות



 מסח'ן – לחם עם רצועות עוף, בצל וסומאק





סלט תרד, צנון ולפת כבושה

*
טאבולה – סלט בורגול ועשבי תיבול

*
מנזלה – חצילים, בצל, עגבניות וחומוס

*
קובה ניה – בורגול עם בשר נא

*
מקלובה – תבשיל אורז, עוף וירקות




*
עלי גפן ממולאים, התיבול עם ההל , והעלים   הקטנים ששומרו בבית עשו את המנה למופלאה.

*
מג'דרה של עדשים, בורגול ובצל


לסיום קפה דרוזי עם עוגיות מעמול שנראות נפלא ועוגיות זרד



 תודה רבה לשפים: ערן נחשון פח'ארלדין
לצוות המטבח שהגיע עם ערן: 
ישראל חיימוב זאזא
 

אודי גינדי שתרם לנו את הבשר
וכרמל דוד שתרם לנו את כל הירקות ועשבי התיבול  

6 תגובות:

  1. תודה רבה לכל העושים במלאכת קודש זאת האכלת ילדים יומיומית
    ולך ענת על התיעוד הנפלא שהבאת לנו

    השבמחק
  2. מקסים, איזה כף. דש למאירקה.

    השבמחק
  3. נראה שהפסדנו בגדול.כנראה סדנא נהדרת.נגיע בפעם הבאה!
    תודה על העדכון והתמונות.

    השבמחק
  4. יופי של סקירה. הצילומים כרגיל מצוינים.
    תודה

    השבמחק
  5. יופי של סקירה. הצילומים כרגיל מצוינים.
    תודה

    השבמחק
  6. אפשר בבקשה את המתכון של עוגיות זרד?

    השבמחק