יום רביעי, 3 בפברואר 2016

אסטלה במטבח של מאיר השמן

אסטלה, מבכירות הקונדיטורים בארץ הגיעה להעביר סדנא במטבח של מאיר השמן בבת ים.
הסדנא אמנם התקיימה לפני כמה שנים, אבל כייף להיזכר,
ואתם מוזמנים לבדוק איזה סדנאות חדשות מתקיימות במטבח של מאיר השמן 


בנוסף למתכונים הטובים, הסבירה כל דבר ודבר ומה הרציונל מאחוריו
נתנה טיפים רבים
וענתה בשמחה על כל השאלות
.

היתה סדנא טעימה, מלמדת ומאד טעימה.


ומה למדנו להכין?
רושה קלאסי


300 גר' שקד מולבן משובב קלוי
50 גר מים + 150 גר' סוכר להביא ל 117 מעלות
 450 גר' שוקוד מטומפרר

להוסיף את השקדים הקלויים למים וסוכר



לערבב עם השוקולד המומס


ליצור בעזרת כפיות 'תלולית'
ומה עוד היה? קצת תמונות להדגמה:










תודה לאסטלה על עוד סדנא מיוחדת במטבח של מאיר השמן

תגובה 1: