איל לביא ממסעדת רוקח
73 ועומר אילואן ממסעדת עלי גפן באו יחד להעביר סדנא במטבח של מאיר השמן
שיתוף הפעולה בניהם
היה כל כך יפה ומתואם כאילו הם עובדים יחד זמן רב
ומה היה לנו
קובה ניה דג – טרטר ערבי
ומה היה לנו
קובה ניה דג – טרטר ערבי
קלמארי ממולא
ברונדד – מנה מדרום צרפת ופורטוגל
המקור מדג קוד מןמלח, דרך שבה היו מיבשים את הדגים על מנת שיורדי הים יוכלו
להשתמש בהם במסעותיהם.
כדי להחזיר את הדג למאכל יש להשרות אותו במים ואז מאבד את המרקם
כדי להחזיר את הדג למאכל יש להשרות אותו במים ואז מאבד את המרקם
איל הכין את המנה מדג
קוד טרי אפשר מכל דג עם בשר לבן וטעם
לסדר בקעריות של קרם ברולה אות תבנית שטוחה גדולה
לסדר בקעריות של קרם ברולה אות תבנית שטוחה גדולה
לפזר קצת פרמזן ולהכניס להקרמה 5-6 דקות
דג חלבי
על גבי עגבניות צלויות על האש עם הרבה שום חתוך גס ותבלינים
מונח דג ים שטוגן לכדי סגירה
והכל נכנס לכמה דקות אפיה בתנור
על גבי עגבניות צלויות על האש עם הרבה שום חתוך גס ותבלינים
מונח דג ים שטוגן לכדי סגירה
והכל נכנס לכמה דקות אפיה בתנור
טחינה מעושנת
כרובית שלמה חלוטה
במים
לאחר החליטה לזלף מעל שמן זית ולטבול בפרורי לחם
להכניס לתנור להשחמה
לאחר החליטה לזלף מעל שמן זית ולטבול בפרורי לחם
להכניס לתנור להשחמה
לבסוף עומר הסביר את
ההבדל בין סוגי הקדאיף השונים והכין שני קינוחים טעימים
תודה לאיל
ותודה לעומר
על הסדנא הטעימה והמושקעת
ותודה לעלה עלה שסיפקה את עשבי התיבול והפרחים האכילים לסדנא
ותודה לעלה עלה שסיפקה את עשבי התיבול והפרחים האכילים לסדנא
היה מעולה וטעים ביותר !!!
השבמחקשרי
וואוו נראה נפלא !!!!מבטיח ומושקע
השבמחקתודה על השיתוף
נראה סוף הדרך:) הסדנאות הקודמות שעשה היו מעולות.
השבמחקנראה מושקע. תודה שהבאת.
ניראה מדהים
השבמחקפוסט מקסים! תמונות מעולות המעידות על סדנא נפלאה. תודה על השיתוף, ענת!
השבמחק