כשלושים אנשים ישובים סביב שולחנות ערוכים ומקשיבים בקשב רב לבעז צעירי המסביר על האיטריות היפניות.
בעז הכין איטריות מסוגים שונים
צירים צמחונים ובשרים
והסביר באריכות עם ירידה לפרטי פרטים על ההבדלים בינהם.
היה מרתק לשמוע
וניכר שכולם קשובים ושואלים מידי פעם כדי להבהיר דברים.
את האוכל היפני אני מאד מאד אוהבת
וכשבעז מכין מרק או איטריות סובה
אני לרגע מרגישה שחזרתי ליפן
היתה לי חוויה נפלאה
וכשבעז מכין מרק או איטריות סובה
אני לרגע מרגישה שחזרתי ליפן
היתה לי חוויה נפלאה
ולכל מי שעדין לא מכיר
במטבח של מאיר השמן, בית תמחוי לילדים המכין כ 1000, כן,אלף סנדביצים ביום
וכחמישים ארוחות צהרים חמות כל יום.
כדי לממן את הארוחות מגיעים טובי השפים בהתנדבות ומעבירים סדנאות נפלאות במקום.
והכסף שמשלמים המשתתפים משמש לתפעול המקום.
במטבח של מאיר השמן, בית תמחוי לילדים המכין כ 1000, כן,אלף סנדביצים ביום
וכחמישים ארוחות צהרים חמות כל יום.
כדי לממן את הארוחות מגיעים טובי השפים בהתנדבות ומעבירים סדנאות נפלאות במקום.
והכסף שמשלמים המשתתפים משמש לתפעול המקום.
תודה ענקית לבעז על הסדנא הנפלאה
ולאלירן ואביב שעזרו לו
ולאלירן ואביב שעזרו לו
מרשים ביותר גם השף וגם המפעל של מאיר השמן
השבמחקאנשים טובים באמצע הדרך
זוכרת את בועז עוד מהסדנה הראשונה שלו שהייתה מעניינת. זה היה בתחילתו של המטבח. היא שמורה אצלי אי שם :)
השבמחקואטריות סובה זה טעים.
חזרתי ,רשמים יגיעו יש המון סרטים וצילומים
נראה מפתע. הייתי שמח להשתתף בסדנה כזו.
השבמחקוהתמונות - כרגיל נהדרות!
שבת שלום, ענת :-)