יום ראשון, 17 במאי 2015

סדנת בישול יפני עם בעז צאירי

כשלושים אנשים ישובים סביב שולחנות ערוכים ומקשיבים בקשב רב לבעז צעירי המסביר על האיטריות היפניות.

בעז הכין איטריות מסוגים שונים


צירים צמחונים ובשרים

והסביר באריכות עם ירידה לפרטי פרטים על ההבדלים בינהם.
היה מרתק לשמוע


וניכר שכולם קשובים ושואלים מידי פעם כדי להבהיר דברים.
את האוכל היפני אני מאד מאד אוהבת
וכשבעז מכין מרק או איטריות סובה
אני לרגע מרגישה שחזרתי ליפן
היתה לי חוויה נפלאה


ולכל מי שעדין לא מכיר
במטבח של מאיר השמן, בית תמחוי לילדים המכין כ 1000, כן,אלף סנדביצים ביום
וכחמישים ארוחות צהרים חמות כל יום.
כדי לממן את הארוחות מגיעים טובי השפים בהתנדבות ומעבירים סדנאות נפלאות במקום.
והכסף שמשלמים המשתתפים משמש לתפעול המקום.

תודה ענקית לבעז על הסדנא הנפלאה
ולאלירן ואביב שעזרו לו

3 תגובות:

  1. מרשים ביותר גם השף וגם המפעל של מאיר השמן
    אנשים טובים באמצע הדרך

    השבמחק
  2. זוכרת את בועז עוד מהסדנה הראשונה שלו שהייתה מעניינת. זה היה בתחילתו של המטבח. היא שמורה אצלי אי שם :)
    ואטריות סובה זה טעים.
    חזרתי ,רשמים יגיעו יש המון סרטים וצילומים

    השבמחק
  3. נראה מפתע. הייתי שמח להשתתף בסדנה כזו.
    והתמונות - כרגיל נהדרות!
    שבת שלום, ענת :-)

    השבמחק