יום שישי, 24 בפברואר 2017

בעז צאירי במטבח של מאיר

בעז צאירי העביר היום סדנא נוספת במטבח של מאיר השמן



 היתה זו סדנא על התססה  והחמצה בה הכרנו חומרי גלם מהמטבח היפני
הכרנו את הנוקה הטמפה והקוג'ילמדנו על חיתוך סלמון בשיטה הנורווגית

 
ובשיטה היפנית

ואכלנו ריזוטו עם דג סלמון


אורז עם בשר

וגם עוף

ולסיום טמפה מטוגנת
למדנו כיצד להחמיץ ירקות  בתהליך של 24 שעות


טעמים מעניינים וטעימים לי מאד, 


תודה רבה לבעז, ולכל התורמים של חומרי הגלם על עוד סדנא מעניינת, מחכימה וטעימה


4 תגובות:

  1. נראה מבטיח מאוד שילובים מעניינים
    ותודה על התמונות הנפלאות והשיתוף

    השבמחק
  2. מקסים.
    חבל שהמדרגות מונעות ממני להגיע גם אם אני לא יכולה יותר לחתוך :)
    תודה לפרגון

    השבמחק
  3. ענת, תודה על הפוסט המעניין
    יש מצב למתכון של החמצת הירקות?

    השבמחק
    תשובות
    1. בשונה מהחמצת ירקות רגילה עם מלח או חומץ
      כאן זה עירבוב של חומרים ותהליך מורכב יותר שצריך לראות כדי להבין איך לעשות זאת.

      מחק