בעז צאירי העביר היום סדנא נוספת במטבח של מאיר השמן
היתה זו סדנא על התססה והחמצה בה הכרנו חומרי גלם מהמטבח היפני
הכרנו את הנוקה הטמפה והקוג'ילמדנו על חיתוך סלמון בשיטה הנורווגית
ובשיטה היפנית
ואכלנו ריזוטו עם דג סלמון
אורז עם בשר
וגם עוף
ולסיום טמפה מטוגנת
למדנו כיצד להחמיץ ירקות בתהליך של 24 שעות
טעמים מעניינים וטעימים לי מאד,
תודה רבה לבעז, ולכל התורמים של חומרי הגלם על עוד סדנא מעניינת, מחכימה וטעימה
הכרנו את הנוקה הטמפה והקוג'ילמדנו על חיתוך סלמון בשיטה הנורווגית
ובשיטה היפנית
ואכלנו ריזוטו עם דג סלמון
אורז עם בשר
וגם עוף
ולסיום טמפה מטוגנת
למדנו כיצד להחמיץ ירקות בתהליך של 24 שעות
טעמים מעניינים וטעימים לי מאד,
תודה רבה לבעז, ולכל התורמים של חומרי הגלם על עוד סדנא מעניינת, מחכימה וטעימה
נראה מבטיח מאוד שילובים מעניינים
השבמחקותודה על התמונות הנפלאות והשיתוף
מקסים.
השבמחקחבל שהמדרגות מונעות ממני להגיע גם אם אני לא יכולה יותר לחתוך :)
תודה לפרגון
ענת, תודה על הפוסט המעניין
השבמחקיש מצב למתכון של החמצת הירקות?
בשונה מהחמצת ירקות רגילה עם מלח או חומץ
מחקכאן זה עירבוב של חומרים ותהליך מורכב יותר שצריך לראות כדי להבין איך לעשות זאת.