יום שלישי, 5 באפריל 2016

סדנת בישול אביבית



סדנת אביב
בימים אלה של ראשית האביב, הדוכנים מתמלאים בירקות מיוחדים, הנמצאים כאן 

לתקופה קצרה: שום ירוק, שקדים ירוקים, פול ואפונה טריים. 
בסדנה נתוודע אליהם, נכיר אותם ונבשל מגוון מנות שבהן ישולבו ירקות אביב.




בסדנה נלמד להכין:
תבשיל אביבי, תבשיל בשר עם הירקות המיוחדים של האביב: שום ירוק, פול ירוק, ארטישוק ועוד
תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר, ברוטב שום ירוק חמצמץ
מרק שום ירוק עם הפתעה
קארד לימון
, שיהפוך לקינוח
פבלובה
, בתוספת תותים ו...
במהלך הסדנה נכין את כל המאכלים, ובסיומה - נטעם מהם.
  הרישום לסדנה הוא רק למי שנרשם  בקישור המצורף ושילם עבור ההשתתפות הסדנה.https://www.tixwise.co.il/event/51328/7bb4c5156e0495133652b11e153aaa3bacfdaca6115410





תגובה 1:

  1. אני בטוחה שזאת תהייה חוויה אסטתית שתשתף את כל החושים
    בהצלחה ענת

    השבמחק