סדנת אביב
בימים אלה
של ראשית האביב, הדוכנים
מתמלאים בירקות מיוחדים, הנמצאים כאן
לתקופה קצרה: שום ירוק, שקדים ירוקים, פול
ואפונה טריים.
בסדנה נתוודע אליהם, נכיר אותם ונבשל מגוון
מנות שבהן ישולבו ירקות אביב.
בסדנה נלמד להכין:
תבשיל אביבי, תבשיל בשר עם הירקות המיוחדים של האביב: שום ירוק, פול ירוק,
ארטישוק ועוד
תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר, ברוטב שום ירוק חמצמץ
תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר, ברוטב שום ירוק חמצמץ
מרק שום ירוק עם הפתעה
קארד לימון, שיהפוך לקינוח
פבלובה, בתוספת תותים ו...
קארד לימון, שיהפוך לקינוח
פבלובה, בתוספת תותים ו...
במהלך הסדנה נכין את כל
המאכלים, ובסיומה - נטעם מהם.
הרישום לסדנה הוא רק למי שנרשם בקישור המצורף ושילם עבור ההשתתפות הסדנה.https://www.tixwise.co.il/
אני בטוחה שזאת תהייה חוויה אסטתית שתשתף את כל החושים
השבמחקבהצלחה ענת