חוסאם עבאס, שף מסעדות אל-באבור ועומר עילואן, השף של מסעדת עלה גפן בקרית אתא
שני שפים ערבים שמבשלים את האוכל הערבי הגלילי באו שוב לבשל במטבח של מאיר השמן
חוסם ידיד ותיק של המטבח כבר עשר שנים, ועומר שמגיע אלינו בפעם השניה השנה.
סביב השולחן ישבנו המשתתפים יהודים וערבים, כהוכחה לכך שניתן לחיות בדו קיום, ביחד תוך כבוד והערכה האחד לשני.
ומה היה לנו בסדנא?תבשיל עולש בר
כרובית מטוגנת עם טחינה
עלי גפן ממולאים
קבב אלבבור הידוע
וכנפה מדהים
תודה רבה לשפים ולכל המשתתפים בסדנא
זכיתי לראות אותו במטבח מזמן. היה שווה כל רגע שלא לדבר על טעים.
השבמחקבתקווה לרגיעה.
שוב פיקששתי סדנא עם אוכל טוב ולא מתוחכם מדי
השבמחקעל עומר עילואן, השף של מסעדת עלה גפן בקרית אתא, לא שמעתי - עכשיו אני צריך לקפוץ למסעדה שלו בקרית אתא
וענת, שוב תודה על הצילומים והעדכונים
תודה ענת ששיתפת אותנו בסדנה של חוסם אצל מאיר השמן
השבמחקתרומה לילדים האוכלים שם
"אנשים טובים באמצע הדרך "
התמונות שלך נפלאות כרגיל