בימי שישי נערכות במטבח של מאיר השמן סדנאות עם טובי השפים, הבאים בהתנדבות להעביר סדנא.
הכסף שמשלמים המשתתפים בסדנא עוזר לממן את האוכל שמכינים לילדים במטבח של מאיר השמן.
כשהגעתי אתמול למטבח של מאיר השמן בשעה 9 (הסדנא מתחילה ב 10) כבר עבדו שם ארבעת העוזרים והכינו מנות מענינות לאורחי הסדנא.



וכך, לפני שהסדנא החלה הוזמנו כולנו לטעום משתי מנות נהדרות שהכינו לנו.

לאחר מכן ישבנו ולמדנו ממאיר אדוני איך להכין מספר מנות מעוצבות מקסים, ומורכבות מחומרים ומטכניקות מיוחדות.
אני נחשפתי לראשונה למטבח המולקולרי והיה לי טעים מענין ונראה גם לא מסובך לביצוע.





היות והייתי מרותקת להכנות המוקפדות, ולצילום לא רשמתי כלום, ולכן כרגע מעבירה רק תמונות של המנות המוכנות. בהמשך כשיהיו לי מתכונים אשלח מתכון אחד מלווה צילומים של כל התהליך.

ואי אפשר לסיים בלי העוגה שהכין מאיר השמן למאיר מכתית, לכבוד 5 שנים למסעדה, ועל זכיתו בשף השנה

נשמח אם תעזרו לנו לפרסם את `המטבח של מאיר השמן`, ואת הסדנאות הנערכות בו
הכסף שמשלמים המשתתפים בסדנא עוזר לממן את האוכל שמכינים לילדים במטבח של מאיר השמן.
כשהגעתי אתמול למטבח של מאיר השמן בשעה 9 (הסדנא מתחילה ב 10) כבר עבדו שם ארבעת העוזרים והכינו מנות מענינות לאורחי הסדנא.
וכך, לפני שהסדנא החלה הוזמנו כולנו לטעום משתי מנות נהדרות שהכינו לנו.
לאחר מכן ישבנו ולמדנו ממאיר אדוני איך להכין מספר מנות מעוצבות מקסים, ומורכבות מחומרים ומטכניקות מיוחדות.
אני נחשפתי לראשונה למטבח המולקולרי והיה לי טעים מענין ונראה גם לא מסובך לביצוע.
היות והייתי מרותקת להכנות המוקפדות, ולצילום לא רשמתי כלום, ולכן כרגע מעבירה רק תמונות של המנות המוכנות. בהמשך כשיהיו לי מתכונים אשלח מתכון אחד מלווה צילומים של כל התהליך.
ואי אפשר לסיים בלי העוגה שהכין מאיר השמן למאיר מכתית, לכבוד 5 שנים למסעדה, ועל זכיתו בשף השנה
נשמח אם תעזרו לנו לפרסם את `המטבח של מאיר השמן`, ואת הסדנאות הנערכות בו
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה