יום חמישי, 19 במרץ 2015

סלט כרוב ואפונה

כרוב הוא לא מהירקות האהובים עלי
ובדרך כלל לא אוכלת סלט כרוב
ועד היום גם לא הכנתי בבית אף פעם סלט כרוב
עד ש...

לפני כשבוע טעמתי אצל אמא שלי מסלט הכרוב והאפונה
אהבתי מאד
והיום הכנתי בבית
 
סלט כרוב ואפונה
כרוב קטן או חצי גדול פרוס דק
2כוסות אפונה עדינה  סנפרוסט
להפשיר לשפוך מים להשהות 5 דקות ולסנן
לחלוט פעם שניה 10 דקות לסנן וקצת ליבש
3בצלים ירוקים עדינים לחתוך דק
להוסיף גרעיני חמניה שבבי שקדים מולבנים צנוברים
לטגן את הפיצוחים במחבת בלי שמן
רוטב

6 כפות חומץ בן יין
3כפות סוכר
2כפיות מלח דק
כפית פלפל שחור
חצי כוס שמן קנולה
לערבב ולהוסיף לפני ההגשה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה