יום שישי, 20 במרץ 2015

בועז שרעבי במטבח של מאיר השמן

בועז שרעבי (לשעבר שף מסעדת טרסה) העביר סדנא נוספת במטבח של מאיר השמן.
מצרפת תמונות וכמה טיפים שלמדתי בסדנא.
מרק יוגורט קר שבתוכו הפתעה צוננת - ברד אשכוליות אדומות ועראק.
המשחק של המרקמים והקור של הברד אשכוליות אודומות וערק היה נהדר.
טאבולה  קינואה - וריאציה טעימה ובריאה על סלט הטאבולי המוכר.
את העדשים מנביטים במים 20 שעות, ומחליפים פעם אחת את המים.


פטרוזיליה ניתן לחתוך ולחזור על החיתוך כדי לקבל חתיכות קטנות יותר. בנענע וכוזברה לחתוך רק פעם אחת.

מנת ניוקי מועשר בבשר סרטנים עם שרימפס ורוטב חמאה ומרווה שהועשר בציר דגים.

פילטים קריספיים של ברבוניות על סלט קייצי עם תאנים ורימונים.

את הפילטים טובל בעז שרעבי בקמח מלא מתובל במלח ופלפל, רק מצד העור.
זה עוזר להם להיות קריספים

צורבים את הברבוניות על פלנצ`ה, מחבת ברזל יצוקה, שמפזרת את החום באופן שווה.



מעורב ירושלמי מוגש על מלאווח מקמח מלא, שהוגש עם זילוף של טחינה מתובלת בקארי.

את הטחינה תיבל בקארי שנתן את הצבע הצהוב המענין. ניתן לתבל עם פפריקה או פטרוזיליה ליצירת טחינות צבעוניות.
 והקינוח  עלי פילו ממולאים בבננות ותפוחים מקורמלים עם גלידת אגוזים וניל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה