יום חמישי, 19 במרץ 2015

סדנת נקניקיות ומרקים במטבח של מאיר השמן

 השפים קובי בנדלק ועופר אלמליח עבדו עם איתי שלו ב"שלו ביער" ואחר כך ב"ברקרולה". כשאיתי עזב  ,נכנסו הם לתפקיד השף. כיוםהם מנהלים קייטרינג ומרקיה בתל אביב (זופה).
השנים מבצעים משימות כצוות מיומן המשלים אחד את השני., כשהאחד מתחיל משפט וה...שני ממשיך אותו באופן טבעי. הם משתמשים בחומרים טבעים ללא אבקות,
ואת הסדנא התחילו בקיצוץ, קילוף...

בסדנא הכינו לנו שלושה מיני מרקים:
מרק וישיסאז חם - עם תפוחי אדמה כרשה ועוד...המתכון נמצא כאן
 
מרק עדשים כתומו בסגנון הודי עם גזר סלרי ועגבניות
 
מרק ערמונים עם יין אדום ווניל.
 
תראו כמה הרבה תוכן היה במרק,
 
במקביל להכנת המרקים הכינו קובי ועופר שלושה סוגי נקניקיות:


נקניקיות עוף עם שומן אווז, טונקה ולימון
 
נקניקיות חזיר בתיבול טנדורי
 
נקניקיות עגל עם גבינת פרמזן וארוגולה ובתיבול מחית כמהין
ההכנות הסתימו, הנקניקיות התקררו והתמצקו,
והוכנסו למחבת
איזה טעים היה לנו

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה