יום שישי, 20 במרץ 2015

ארוחת אוקונומיאקי ביפן

ארוחה חוויתית שמתבשלת לעיני הסועדים. את הארוחה מבשלים על פלטה חמה שמסביבה יושבים הסועדים.
מתחילים בעיגול בצק דקיק, עליו מניחים כרוב קצוץ

מעל מסדרים בשר דגים או פירות ים, על פי הזמנת הסועד.
 
איטריות שבושלו במים מועלות לפלטה לבישול קצר
ומניחים מעליהם את הבצק הדק והכרוב

בין כל שלב דואגים ללחוץ היטב  ולהדק

פותחים ביצה ומכינים חביתה דקיקה עליה מניחים את כל השלבים הראשונים.
מהדקים טוב, מורחים רוטב חום (טון קאצו) ומי שרוצה מפזרים גם בצל ועישבי תיבול ירוקים קצוצים דק.
ארוחה טעימה ומשביעה.
 

אם אהבתם, לחצו על it נמצא למטה מצד שמאל, בשורה של התגובות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה