לאחר סיור בחיפה, וביקור בתערוכת הגופות, נסענו 3 חברות לאכול דגים.
החברה המקומית הסבירה שזו מסעדת פועלים שמתמחה בדגים.

על השולחן נפרשה מפת נייר, ועליה כמה צלחות סלטים שמולאו כל פעם שהתרוקנו, וצלחת פיתות חמות


הזמנו שלוש מנות:
שרימפס

דגים קטנים מטוגנים, הגיעה צלחת עמוסה, שמולאה כשמפלס הדגים ירד מעט

ודג דניס ששכחתי לצלם

החשבון וגם הכתובת

נחמד להכיר מסעדות פועלים, כשאזדמן לחיפה אפקוד אותה שוב.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה